Wij voeren uw vergunningverlening en toezichttaken uit

Ruim dertig jaar uw partner in de uitvoering van VTH-taken

Inloggen
Terug naar het overzicht

Nieuwe trainingen voor vakspecifieke gedragsvaardigheden

Categorieën: Blog

In samenwerking met de Handhavingsacademie Nederland starten we met drie meerdaagse trainingen. Elk ervan is gericht op een specifieke doelgroep binnen het werkveld van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Vooral vakspecifieke gedragsvaardigheden komen aan de orde, toegespitst op het handelen van toezichthouders, (senior) medewerkers met een coördinerende rol en juristen en juridische medewerkers.

Nieuwe trainingsformule

Als reactie op de beperkingen die de corona regels met zich meebrengen voor de trainingen, gaan we uit van een nieuwe trainingsformule. Vanaf nu bieden wij de mogelijkheid om via video meetings de enthousiasmerende en theoretische modules te behandelen om vervolgens in het najaar de trainingsmodules te doen die fysieke aanwezigheid vergen.
 
Wij denken hiermee een vorm te hebben gevonden waarbij wij op korte termijn de trainingen kunnen hervatten terwijl wij onze kwaliteitsstandaard en smaakmakende elementen van de trainingen in stand houden.

Als organisatoren nodigen u van harte uit om aan de trainingen deel te nemen.

Lees meer

Op de website van Handhavingsacademie vertellen coach Robert Belger en adviseur Leo Bisschop meer over over ons trainingsaanbod in de blog Handhaaf vanuit respect, niet vanwege respect.
 

Recente artikelen
op16-3-2022 16:29
432 bekeken | 0 reacties
op28-1-2022 9:52
344 bekeken | 0 reacties
op26-11-2021 0:00
668 bekeken | 0 reacties
Auteur
Bisschop + Partners
Publicatiedatum
29-03-2021
Gelezen
685
Comments No comments
Delen
Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close