Wij voeren uw vergunningverlening en toezichttaken uit

Ruim dertig jaar uw partner in de uitvoering van VTH-taken

Inloggen

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De ODNZKG is een gewaardeerde opdrachtgever. De relatie met deze opdrachtgever is creatief en oplossingsgericht en heeft een duurzaam karakter waardoor de samenwerking soepel verloopt. Enkele actuele opdrachten zijn:

Advies

  • Hands-on advisering om het instroomproces van Toezichthouders Bouw te bevorderen. De opdracht is een directie-opdracht en gaat verder dan het laten instromen van gekwalificeerd personeel. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is de uitdaging vooral om alternatieve, creatieve oplossingen te vinden die ook op de wat langere termijn effectief zullen zijn. Ook anticipatie op de Wet Kwaliteitsborging in de Bouw en interne taakdifferentiatie zijn onderdeel van deze opdracht.
  • Screening van een groot aantal inrichtingen in het kader van de implementatie van de 4e trance activiteitenbesluit en het opstellen van een actualisatieplanning en begroting.

Vergunningverlening

  • Detachering van een aantal senior vergunningverleners BRZO/ IPPC, zowel deta-vastals gedetacheerd. De gedetacheerde vergunningverleners zijn in vaste dienst van Bisschop+Partners waardoor continuïteit in de samenwerking met de opdrachtgever geborgd is.
  • Voor het aannemen van werk kregen wij het vertrouwen van de afdeling ‘Branches’. De productie van een groot aantal vergunningen werd door de ODNZKG uitbesteed en onder regie van B+P ‘buiten de deur’ uitgevoerd.

Trainingen en Coaching

  • In samenwerking met onze partnerorganisatie ‘Handhavingsacademie Nederland’ mochten wij een maatwerktraining verzorgen voor de toezichthouders Bouw en Milieu. Het betrof een training ‘Omgaan mét en voorkómen van agressie’. Het accent in deze training ligt op vakinhoudelijke casussen en effectieve beïnvloeding van (naleef) gedrag, waarbij de laatste inzichten uit de neuropsychologie worden ingebracht.
Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close