Wij voeren uw vergunningverlening en toezichttaken uit

Ruim dertig jaar uw partner in de uitvoering van VTH-taken

Inloggen

Ivo Vermeulen

Adviseur Milieu

‘Ik zet in op mijn bijdrage aan een circulaire economie en de bescherming van het milieu!’

Ivo Vermeulen

Achtergrond: Breed! Scheikunde (Universiteit Leiden) – Octrooi-vak (technisch en juridisch) – Nederlandse Octrooiraad, European Patent Office, octrooigemachtigdenkantoor en farmaceutisch bedrijf – eigen adviesbureau: Vermeulen Patent & Intelligence. Actief betrokken bij de Wetenschapswinkel, afdeling Milieu, van de Universiteit Leiden –  Volgde educatieve master aan Universiteit Utrecht en geef bijles aan leerlingen.

Trots op mijn gezin. Onze kinderen zijn nu de tienerjaren voorbij. Van elk van hen geniet ik vanaf het eerste moment dat ze in de wieg lagen. Daarnaast ben ik er trots op dat ik al dertig jaar innovaties mag ondersteunen, met name in de geneesmiddelensector. Ook op mijn vakgebied stond ik aan de wieg van mooie producten die door bedrijven werden ontwikkeld. En nog steeds!

 

Bedrijven moeten het gevoel hebben dat ze meedenken over een gezonde leefomgeving.

 

Bij Bisschop + Partners werkzaam als adviseur Milieu, met name op actualiseringsprojecten van milieuvergunningen in Noord-Holland en Zeeland. Bedrijven moeten het gevoel hebben dat ze meedenken over een gezonde leefomgeving.

Werken bij Bisschop + Partners betekent voor mij dat ik mijn sociaal-maatschappelijke insteek kwijt kan in mijn baan! Dat dit belangrijk voor mij is, bleek al uit mijn betrokkenheid bij de Wetenschapswinkel in Leiden. Tijdens mijn inwerkperiode bleek mij al dat Bisschop + Partners een organisatie van professionals is waarin ik mij bijzonder thuis voel. Ik ben een positieve denker, duik diep in de materie en zoek de samenwerking. Dat valt hier allemaal op zijn plaats!

Ik speel graag piano, fotografeer en maak wandel- en fietstochten. In de stilte van de natuur krijgen dingen voor mij hun plek. Ik laat mij daarbij graag verrassen: ik laat iets vallen en laat het dan van alles zijn voordat ik het vang in woorden. Daar komen de meest creatieve ideeën uit voort!

Ivo met verrekijker op de hei

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close