Wij voeren uw vergunningverlening en toezichttaken uit

Ruim dertig jaar uw partner in de uitvoering van VTH-taken

Inloggen

Mandy Kok

Omgevingsjurist Milieu

‘Ik ben niet zo van de motto’s. Ja – leven en laten leven – respect – tolerantie… dat zijn voor mij wel basiswaarden.’

Mandy Kok

Achtergrond: HBO Rechten (Hogeschool Amsterdam) – Minor Omgevingsrecht, focus op Ruimtelijke Ordening. Direct na mijn afstuderen benaderd door Leo Bisschop en sinds augustus 2016 werkzaam bij Bisschop + Partners.

Trots op ons bedrijf – hoe we gegroeid zijn en hoe we samen de boel draaiend houden. Ook het sociale ondernemerschap waarop we inzetten, maakt me blij.

 

Het sociale ondernemerschap waarop we inzetten, maakt me blij.

 

Bij Bisschop + Partners werkzaam als projectsecretaris Zeer Zorgwekkende Stoffen voor een grote Omgevingsdienst in Noord-Holland. Voor diezelfde Omgevingsdienst doe ik de logistiek bij de actualisatie van milieuvergunningen. Daaraan werken vanuit Bisschop + Partners junior vergunningverleners die worden begeleid door onze senior vergunningverleners. Ik bewaak de voortgang en het budget, zorg voor de workload en houd overzicht. In Zeeland ben ik assistent projectleider en doe ik de planning en control voor projecten aldaar.

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij vooral samen de schouders zetten onder ons mooie bedrijf en daar de positieve resultaten van zien.

Daarnaast is mijn leven een roller coaster geworden sinds een jaar geleden ons dochtertje zich aandiende. Wat een wereldwonder! Ze kletst je de oren van het hoofd en tegen de tijd dat ik wil gaan koken – ik ben nogal een Bourgondiër – laat mevrouw graag even weten dat ze er ook nog is.

Mooi is dat!

Mandy in restaurant

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close