Wij voeren uw vergunningverlening en toezichttaken uit

Ruim dertig jaar uw partner in de uitvoering van VTH-taken

Inloggen

Marijke Koek

Senior vergunningverlener Milieu

‘De menselijke maat is leidend. Zonder mensen heb je niets!’

Marijke Koek

Achtergrond: Een kast met boeken, ofwel HBO Weg- en waterbouw – Biologie en Milieukunde (Hogeschool Utrecht) – dertien ambachten en twaalf ongelukken bij adviesbureaus en overheden.

Trots op het gegeven dat ik mijn kennis en ervaring mag overdragen aan oude en jonge nieuwelingen in het vak. Ik vind het belangrijk dat onze kennis over milieurisico’s en de bescherming van onze leefomgeving ook in de toekomst geborgd blijft. Ik begeleid de mensen een-op-een maar werk ook aan een handboek waarin ik de encyclopedie die nu nog in mijn hoofd zit, ook op papier zet.

Bij Bisschop + Partners werkzaam als Duizend Dingen Doekje. Als senior adviseur vergunningverlening, als expert Externe Veiligheid en als mentor voor nieuwe collega’s, on the job  bij onze opdrachtgevers. Een heerlijk afwisselende baan die me past als een lekkere jas.

 

Bisschop + Partners is de werkgever waarnaar ik mijn hele leven heb gezocht.

 

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij een feestje! Dit is eigenlijk de werkgever waar ik mijn gehele leven naar op zoek was. De twaalf ongelukken die ik noemde, hebben vooral te maken met het feit dat ik bij voorkeur rechtuit zeg wat ik van dingen vind. Dat wordt niet overal gewaardeerd. Bij Bisschop + Partners juist wél. Als het aan mij ligt, ga ik tot mijn tachtigste door. Al heb ik natuurlijk ook andere bezigheden. Fotografie is een kunst die bij me past. Ik kijk graag naar dingen op afstand; ben van nature een buitenstaander. Dan zie je beter hoe dingen in elkaar zitten. Die observaties vastleggen, dat is voor mij fotograferen.

Marijke met camera

Lees ook:


Marijke Koek over haar werk vanuit Bisschop + Partners: 'Deze baan houdt me jong'
 

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close