Wij voeren uw vergunningverlening en toezichttaken uit

Ruim dertig jaar uw partner in de uitvoering van VTH-taken

Inloggen

Rob van der Linden

Schrijver en publicist

‘Ieder mens en elke organisatie van mensen heeft een verhaal dat aandacht waard is. Daaraan mijn pen lenen is een voorrecht. Met taal vinden we elkaar. In taal begrijpen we elkaar.’

Rob van der Linden

Achtergrond: Geschiedenis (VU) – Milieukunde – Kwaliteitsmanagement (specialiteit proces- en projectbeschrijvingen) – Journalistiek.

Trots op: het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem en de standaard voor projectmatig werken, van een grote gemeente. Ik mocht dat opzetten en dat lukte door met heel veel experts en vaklieden te praten en met de aanwezige kennis en kunde in aanraking te komen. Daardoor ben ik ook romans gaan schrijven (die door Querido worden uitgegeven). Dat is niet meer dan praten op papier!

Bij Bisschop + Partners werkzaam als begeleider van de collega’s bij het maken van blogs, het schrijven van teksten en het voeren van redactie. Een logisch verlengde van wat ik al deed.

 

De menselijke maat staat centraal: vertrouwen, werkplezier, en als uniek mens worden ingezet op boeiende projecten.

 

Werken bij Bisschop + Partners is voor mij het oppakken van een oude draad die nooit gebroken is. Van 1991 tot 1994 heb ik van Leo Bisschop het vak van vergunningverlener geleerd. In een organisatie die meer voelde als gezin dan als verdienmodel. Toen ik medio 2019 bij Leo en Caspar aanschoof in Zaandam, was dat een feest van herkenning. De menselijke maat staat bij Bisschop + Partners onverminderd centraal. Daarbij behoren vertrouwen, werkplezier, anders mogen zijn en als uniek mens worden begeleid op boeiende projecten. Ik schrijf geen vergunningen meer. Ik help hun schrijvers - en hun collega’s in andere takken van sport – met het maken van blogs waarmee zij zichzelf, hun kennis en kunde en bovenal hun bevlogenheid voor het voetlicht zetten. Een voetlicht dat ikzelf, als oude rocker (1957), ook niet schuw. Letterportretten!

Rob van der Linde bespeelt zijn drumstel

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close