Bisschop + Partners geeft een stem aan de leefomgeving

Wij helpen uw organisatie verder op het terrein van vergunningverlening en handhaving.

Inloggen

Over ons

Onze missie

Bisschop + Partners geeft een stem aan onze leefomgeving!

We geloven dat onze inzet en expertise bijdraagt om opdrachtgevers en toekomstige medewerkers de juiste keuzes te laten maken voor een groene, duurzame leefomgeving.

Wij ontwikkelen initiatieven die onze medewerkers en opdrachtgevers faciliteren kennis te vergaren, die leidt naar een veerkrachtige, gezonde leefomgeving. Onze master-apprentice methodiek is daarvoor het uitgangspunt.

Onze werkwijze

Kenmerkend voor onze aanpak is het deskundige en creatieve overleg dat wij met onze opdrachtgevers hebben. Door elkaar te inspireren worden goede, effectieve oplossingen gevonden om invulling te geven aan de ambities van onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door onze diepgaande kennis van de beïnvloeding van naleefgedrag.

Onze VTH-diensten

Bisschop + Partners is, vanaf midden jaren ’80 actief op het terrein van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Wij hebben als één van de eerste commerciële bureaus aan de wieg gestaan van onze specialisatie: het projectmatig uitvoeren van grootschalige VTH-projecten. Met deze jarenlange ervaring richten we ons op de volgende VTH-diensten:

  • Beleidsadvisering
  • Procesoptimalisering
  • Uitvoering
  • Trainingen
  • Detachering

Waarom Bisschop + Partners?

  • Hoge waardering door opdrachtgevers
  • Creatief: er is altijd een andere oplossing mogelijk
  • Kosteneffectief: minder inspanning, meer resultaat

Kennismaken?

Vrijblijvend kennismaken met onze expertise? Dat kan. Wij organiseren regelmatig informele themabijeenkomsten en lunchpresentaties voor u en uw medewerkers met als doel een onderwerp op een leuke manier te verdiepen en onderling kennis te maken.

Wij brengen u in een bijeenkomst van circa een uur op de hoogte van ontwikkelingen rond thema’s op het gebied van gedragsbeïnvloeding en communicatie, vergunningverlening, toezicht, organisatieadvies en beleidsadvisering.

 

Nodig ons uit voor een themabijeenkomst of lunchpresentatie. Meer weten? Bekijk de uitgebreide beschrijving van de onderwerpen.

Lees meer

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close