Wij voeren uw vergunningverlening en toezichttaken uit

Ruim dertig jaar uw partner in de uitvoering van VTH-taken

Inloggen

Over ons

Onze missie

Wij geloven dat Bisschop + Partners een stem aan onze leefomgeving geeft. Met ons gedrag en onze werkzaamheden leveren wij een bijdrage aan een gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties en verminderen wij de druk op onze planeet.

Kerntaak en expertise

De kerntaak van Bisschop + Partners is  het ondersteunen van overheden en andere organisaties. Onze specialiteit is het werkterrein van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Wij leveren een bijdrage aan het ontwikkelen van organisaties, beleid en strategieën en wij doen uitvoerende taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en opleidingen.

Ondernemingsprincipes

Onze ondernemingsprincipes vormen de basis voor de bedrijfsvoering van Bisschop + Partners.

Lees meer over onze ondernemingsprincipes

Onze werkwijze

Kenmerkend voor onze aanpak is het deskundige en creatieve overleg dat wij met onze opdrachtgevers hebben. Door elkaar te inspireren worden goede, effectieve oplossingen gevonden om invulling te geven aan de ambities van onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door onze diepgaande kennis van de beïnvloeding van naleefgedrag.

Onze VTH-diensten

Bisschop + Partners is, vanaf midden jaren ’80 actief op het terrein van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Wij hebben als één van de eerste adviesbureaus aan de wieg gestaan van onze specialisatie: het projectmatig uitvoeren van grootschalige VTH-projecten. Met deze jarenlange ervaring richten we ons op de volgende VTH-diensten:

  • Beleidsadvisering
  • Procesoptimalisering
  • Uitvoering
  • Trainingen
  • Detachering

Waarom Bisschop + Partners?

  • Hoge waardering door opdrachtgevers
  • Creatief: er is altijd een andere oplossing mogelijk
  • Kosteneffectief: minder inspanning, meer resultaat

Meer informatie over onze VTH-diensten

Onze mensen

Benieuwd naar de mensen achter Bisschop + Partners? Wij stellen de mensen waaruit onze organisatie bestaat, graag aan u voor.

Ontmoet onze mensen

Kennismaken met onze expertise?

Vrijblijvend kennismaken met onze expertise? Dat kan. Wij organiseren regelmatig informele themabijeenkomsten en lunchpresentaties voor u en uw medewerkers met als doel een onderwerp op een leuke manier te verdiepen en onderling kennis te maken.

Wij brengen u in een bijeenkomst van circa een uur op de hoogte van ontwikkelingen rond thema’s op het gebied van gedragsbeïnvloeding en communicatie, vergunningverlening, toezicht, organisatieadvies en beleidsadvisering.

 

Nodig ons uit voor een themabijeenkomst of lunchpresentatie. Meer weten? Bekijk de uitgebreide beschrijving van de onderwerpen.

Lees meer over onze expertise

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close